Спаси сърцето си от ТРОМБ с AFIB на Microlife !

Новини

 


 

Хипертонията и предсърдното мъждене са основните фактори за риска от инсулт.

прочети още...


 

 


Вход за дистрибутори

[ Забравена парола ]

 

Microlife RSS News

Често задавани въпроси относно термометри за ухо с предпазен накрайник

 

 

 

 Защо трябва да се използва предпазител за накрайника с термометъра за ухо на Microlife?
Калибрирането на термометрите за ухо на Microlife е утвърдено с предпазителя на накрайника. Така че, резултатите от измервания без предпазител за накрайник са много неточни.
В допълнение, употребата на термометъра без предпазител може да доведе до внасяне на микроби /неприемлива хигиена/. Дори и малко количество ушна кал върху накрайника позволява развитието на бактерии и гъбички извън ухото!
Моля, използвайте нов предпазител при всяко измерване.
Предпазителят за накрайника предпазва и инфрачервения сензор от ушна кал, която може да го повреди. 

 Колко пъти мога да използвам един и същ предпазител за накрайник?
Използвайте нов предпазител при всяко измерване. Предпазителят се замърсява по време на измерване и следващите измервания няма да са точни. Замърсен предпазител може да стане причина за развитие на микроби, които да се предадат на следващия потребител.
Многократното използване на един същи предпазител предизвиква разхлабване на връзката му, което от своя страна води до неточни измервания.

 Може ли предпазителят за накрайника да остане върху термометъра след измерване?
Предпазителят на накрайника трябва да се отстранява след всяко измерване. Употребата на термометъра без предпазител може да доведе до внасяне на микроби (неприемлива хигиена). Замърсен предпазител може да стане причина за развитие на микроби, които да се предадат на следващия потребител.
Многократното използване на един същи предпазител предизвиква разхлабване на връзката му, което от своя страна води до неточни измервания. 

 Кога и колко често би трябвало да почиствам или дезинфекцирам термометъра за ухо на Microlife?
Почиствайте замърсените лещи или корпус, когато е необходимо.
Използвайте алкохолен тампон или памучен тампон напоен с алкохол (70% изопропил, набавя се от аптеката) за почистване на корпуса и накрайника на термометъра. Трябва да сте сигурни, че никаква течност не прониква във вътрешността на термометъра. Никога не използвайте абразивни почистващи агенти, разтворители, газ или бензин за почистване. Никога не потапяйте инструмента във вода или други почистващи течности. Внимавайте да не надраскате повърхността на екрана.