Спаси сърцето си от ТРОМБ с AFIB на Microlife !

Новини

 


 

Хипертонията и предсърдното мъждене са основните фактори за риска от инсулт.

прочети още...


 

 


Вход за дистрибутори

[ Забравена парола ]

 

Microlife RSS News

Често задавани въпроси

 

Милиони хора в над 125 страни по целия свят се доверяват на медицинските продукти Microlife и ни дават обратна връзка. Радваме се, за възможността да публикуваме и споделим с Вас нашите професионални отговори на най - често задавани въпроси от страна на хората по света. 

 

 Защо грейката (електрическото ми одеало) не загрява достатъчно?
Грейки:
В зависимост от начина на употреба загряването може да отнеме до 15 мин. след включване на най-високата степен, за да може грейката да загрее достатъчно. Облеклото, завивките и самият пълнеж на грейката изолират топлината и допринасят за този ефект на постепенно затопляне.Електрически одеала:
Условията на заобикалящата среда като стайна температура, матраци и завивки директно влияят върху разпределението на топлината. При някои условия може да отнеме до 30 мин. от включването до достатъчното загряване на електрическото одеало. За да избегнете загубата на топлина, електрическото одеало трябва да бъде напълно покрито.Колко е висока крайната температура?
Максималната температура зависи от много фактори. Това са: вида на продукта (грейка или електрическо одеало), последен слой (например, с или без подплата, покритие) и стайна температура. Следователно, не може да се определи абсолютна крайна температура.Защо температурните разлики между индивидуалните загряващи стъпки не се забелязват?
Температурните разлики между индивидуалните степени на загряване са +/- 8°С. Условията на заобикалящата среда и вида употреба се отразяват на по-високата или по-ниска скорост на загряване. Поради тези две обстоятелства, температурните разлики между индивидуалните загряващи стъпки едва се забелязват.

 Безопасна ли е употребата на грейки и електрически одеала?
Поради внедряването на гъвкаво окабеляване със защита срещу прегряване, както и материали с доказана безопасност и ниско EMF се гарантира, че грейката или електрическото одеало не са източник на опасност, ако се използват правилно. Грейките и одеалата са предназначени да Ви доставят безопасна, бърза и постоянна топлина навсякъде и в точното количество, което Ви е необходимо. 

 Произвежда ли грейката електромагнитно поле?
Електромагнитните полета са невидими силови полета, които заобикалят всяко електрическо устройство. Съвременните изследвания доказват,че те могат да бъдат потенциално вредни за здравето. Благодарение на уникалната си технология, грейките и електрическите одеала на Microlife произвеждат много малко електромагнитна радиация и следователно са изключително безопасни за употреба и не представляват риск за здравето.