Спаси сърцето си от ТРОМБ с AFIB на Microlife !

Новини

 


 

Хипертонията и предсърдното мъждене са основните фактори за риска от инсулт.

прочети още...


 

 


Вход за дистрибутори

[ Забравена парола ]

 

Microlife RSS News

Гъвкави грейки

 

Как да се възползваме от Топлинната Терапия
Топлината е едно от най-важните условия за отпускане и успокояване на човешкия организъм. Тя се използва още от праисторически времена като ефективна форма на терапия. Днес топлинната терапия прави стъпка напред и може да облекчи болката. В някои случаи тя има лекуващ ефект за много видове болки в долната част на гърба.


Продуктовата гама на гъвкави грейки Microlife предлага лесно и подходящо решение за приятна и успокояваща топлина, като използва най-новите технологии, осигуряващи най-високите нива на безопасност при най-ниска електромагнитна радиация.Какво са електромагнитните полета?
Електростатичните и електромагнитните полета (EMF) са невидими силови линии, които заобикалят всяко електрическо устройство. Захранващи кабели, окабеляване и електрооборудване – всички те произвеждат EMF.
Електростатичните полета възникват при наличие на електрическо напрежение и интензитета им се увеличава с увеличаване на напрежението. Електромагнитните полета са резултат от електрическия ток протичащ по проводници или електрически уреди и се увеличават с повишаване силата на протичащия ток.
Прочети повече...Равномерно разпределение на топлината

 

Технология Microlife

 

Традиционна Технология


Бързо загряване

Период на загряване: 0-10 мин.