Спаси сърцето си от ТРОМБ с AFIB на Microlife !

Новини

 


 

Хипертонията и предсърдното мъждене са основните фактори за риска от инсулт.

прочети още...


 

 


Вход за дистрибутори

[ Забравена парола ]

 

Microlife RSS News

Любопитни медицински статии

 

Какво е брадикардия и как да я открием с PAD технологията на Microlife?
Брадикардията е медицински термин за ниска сърдечна честота. Сърдечната честота трябва да бъде поддържана в точно определени граници, за да допринесе за физиологичното артериално налягане и снабдяването на органите с кръв.
Прочети повече...

 Високото артериално налягане трябва да се измерва в домашни условия
Според проучване един от всеки трима американци е с високо артериално налягане. Сега 65 млн. американци се намират в потенциално рисково състояние. Смъртните случаи са се увеличили с 30% през последните 10 години. Според експерти, всеки човек с високо артериално налягане трябва редовно да го контролира у дома.. Изборът на удобен, точен и достоверен домашен апарат за кръвно налягане и правилната му употреба е лесен, ако пациентите следват няколко важни съвета.
Прочети повече...Как да получа достоверен резултат при измерване на артериалното налягане?
Електронните апарати за измерване на артериално налягане при домашни условия използват съвременни медицински технологии. Те измерват Вашето артериално налягане толкова прецизно колкото Вашият лекар или медицинска сестра би го направила. Измерването зависи от точността на апарата, който използвате, потвърдена чрез клинично валидиране, което всички водещи марки се стремят да получат. Всички апарати на MICROLIFE са разработени съвместно с лекари, с тестване за точност и достоверност в контролирани изследвания на наблюдавани пациенти.
Прочети повече...Ако имате високо артериално налягане, измерването му в домашни условия може да спаси живота Ви
Имате високо артериално налягане. Наложили сте си диета и приемате ежедневно медикаменти, за да го занижите. Но измервате ли в къщи редовно артериалното си налягане? Ако не, би трябвало да го правите. Новите, лесни за използване апарати, правят измерването на кръвното Ви налягане от Вас самите по-лесно. Те са толкова точни както и тези използвани от лекарите.
Прочети повече...Достоверно отчитане с апаратите на Microlife
Артериалното налягане на всеки е обект на различни колебания – влияе се от физическата дейност, настроението и времето на измерване през деня. По време на стрес и напрежение през ежедневието отклонения от 30 mmHg в минута са нормални.
Почети повече...Състояния свързани с измерване на артериалното налягане с електронни домашни апарати
Оригинални извадки от научни статии публикувани в списание „Blood Pressure Monitoring”
Прочети повече...Висока прецизност, когато измерваме артериалното налягане на китката
Двете артерии на китката са разположени директно под кожата и са обгърнати от много по-малко мека тъкан отколкото в горната част на ръката. Освен това тези артерии са значително по-тънки отколкото артерията в горната част на ръката.
Прочети повече...Медицинско приложение на осцилометричната технология за измерване
Завишеното артериално налягане принадлежи към най-важните рискови фактори в развитите страни. Продължителната артериална хипертония неизбежно води до атеросклероза, която носи риск за инфаркт на миокарда или мозъчен инсулт. Тези така наречени „основни васкуларни заболявания” са много често срещани в съвременното цивилизовано общество.
Прочети повече...Повторните измервания са важни
Резултатите от автоматичното измерване на артериалното налягане често се променят значително, особено при хора, страдащи от аритмия и други заболявания на сърдечно-съдовата система.. Затова се налага те да бъдат измервани няколкократно. Новият метод технология МАМ (Microlife Average Mode) осигурява достоверни показания и може да бъде използван като база за надеждна диагностика и медикаментозна терапия при лечението на високото артериално налягане.
Прочети повече...