Спаси сърцето си от ТРОМБ с AFIB на Microlife !

Новини

 


 

Хипертонията и предсърдното мъждене са основните фактори за риска от инсулт.

прочети още...


 

 


Вход за дистрибутори

[ Забравена парола ]

 

Microlife RSS News

Апарат за измерване на артериалното налягане WatchBP Home

 

Обща информация

 

 

  • Самостоятелното измерване на артериалното налягане от пациенти в домашни условия се одобрява от хипертоничните общества като важно допълнение към традиционните измервания на артериалното налягане в лекарския кабинет.
  • WatchBP Home на Microlife e предназначен да осигурява достоверно отчитане на артериалното налягане на пациентите в домашни условия, следвайки стриктно препоръките на Европейското Хипертонично Общество (ESH)*
  • Точността на апаратите е клинично валидирана според протоколите на ESH.

 

 

*Препоръки на Европейското Хипертонично Общество за традиционно, амбулаторно и при домашни условия измерване на артериалното налягане
O'Brien E, Asmar R, Beilin L, Imai Y, Mallion JM, Mancia G, Mengden T, Myers M,
Padfield P, Palatini P, Parati G, Pickering T, Redon J, Staessen J, Stergiou G, Verdecchia P, от името на Работната Група за Наблюдение на Артериалното Налягане на Европейското Хипертонично Общество.

 

 

Устройството има възможност чрез РС връзка да изобразява, съхранява и принтира всички ВР данни. Данните също могат да бъдат прехвърлени в Microsoft Excel.  

 

  1. Лекар
Лекарят съветва пациента да извършва отчитания с Watch BP Home в продължение на 7 последователни работни дни.

 

  2. В къщи
В къщи, пациентите наблюдават артериалното си налягане, следвайки стриктно схемата съобразно ESH препоръка /дублиране на сутрешните и вечерни измервания за 7 работни дни/.
В <> режим, устройството позволява само две измервания, сутринта /от 6 до 9/ и вечерта /от 6 до 9/. След завършени 7 дни, устройството изобразява символ подсказвайки, че пациента трябва да се консултира със своя лекар.

 

  3. Лекар
Натискайки бутона за памет на устройството се изобразява средната стойност от всички измервания, след отхвърляне на тези от първия ден (както е препоръчано от ESH). Натискайки бутона отново, се изобразява средната стойност на сутрешните и вечерни отчитания, както и индивидуалните измервания.

 

 

Допълнителна информация:


Microlife WatchBP Home: Апарат за достоверно отчитане на артериалното налягане в домашни условия, стриктно проектиран в съответствие с препоръките на Европейското Хипертонично Общество.
> WatchBP Home Monitor

Microlife WatchBP Home: Апарат за измерване на артериалното налягане в домашни условия, проектиран в съответствие с препоръките на Работната Група за Наблюдение на Артериалното Налягане на Европейското Хипертонично Общество.
> ESH Препоръки

Microlife WatchBP Home: Кратка инструкция, 7 стъпки как да използваме WatchBP Home апарат на Microlife.
> Как да използваме WatchBP

Microlife WatchBP Home: Филм как точно да измерваме артериалното налягане с WatchBP Home апарат.
> Измерване в домашни условия с WatchBP Home