Технология AFIB на Microlife може да предотврати ИНСУЛТ!

Новини

 


 

Хипертонията и предсърдното мъждене са основните фактори за риска от инсулт.

прочети още...


 

 


Вход за дистрибутори

[ Забравена парола ]

 

Microlife RSS News

Водата при диета

 
Водата не само облекчава жаждата, но и овлажнява храната за лесно поглъщане (слюнка), разтваря овкусяващите вещества. По този начин подсилва вкуса на някои храни, както и разводнява вредните субстанции, които случайно са попаднали в храносмилателния тракт.


Водата се използва при готвене, за да омекоти и направи храната ядлива, (например. ориз, картофи) и да подпомогне смесването на съставките.

Следната таблица показва съдържанието на вода в проценти от теглото на някои често използвани храни и напитки. 

 

Ябълки

85%

Банани

76%

Масло

20%

Яйца

74%

Мед

15%

Варени картофи

71%

Домати

93%

Диня

93%

 

 

Ябълков сок

88%

Бира

90%

Сок от червена боровинка

86%

Гроздов сок

85%

Портокалов сок

88%