Спаси сърцето си от ТРОМБ с AFIB на Microlife !

Новини

 


 

Хипертонията и предсърдното мъждене са основните фактори за риска от инсулт.

прочети още...


 

 


Вход за дистрибутори

[ Забравена парола ]

 

Microlife RSS News

AFIB MICROLIFE - ПРОДУКТ НА ГОДИНАТА 2017

 

Автоматичен апарат за кръвно налягане Microlife с технология Afib е признат от Български Фармацевтичен Съюз за ПРОДУКТ НА ГОДИНАТА в категория" Медицинско изделие" .  

 

Afib Microlife е единствената в света клинично доказана технология за домашен мониторинг, която регистрира аритмията предсърдно мъждене в домашни условия с медицинска техника, притежаваща маншет. Тази аритмия е висок рисков фактор, създаващ условия за образуване на тромби и придвижването им с кръвообращението до мозъчните съдове, където водят до запушвания и исхемичен мозъчен инсулт. 

 

Инсултът е остро нарушение на кръвообращението на мозъка, в следствие на което се получават увреждания на мозъчните функции с различна степен на поражение. 

 

С най – голям процент са случаите на исхемичен мозъчен инсулт, който представлява остро, внезапно нарушение на мозъчното кръвообращение с невъзможност за снабдяване с кръв, глюкоза и кислород. Най – често е причинен от високо кръвно налягане, съпроводено с предсърдно мъждене (аритмия).

 

Нерядко предсърдното мъждене  протича без симптоми, поради което често остава не диагностицирано или се открива едва в спешното отделение след претърпян инсулт, когато вече е твърде късно.

Има два надеждни клинично доказани и потвърдени начини в света за засичане на предсърдно мъждене и превенция от мозъчен инсулт при здрави хора и при такива, които лекуват хипертония - електрокардиограма и технология AFIB на Microlife. 

  

Редовното и точно измерване на кръвно налягане в домашни условия с Afib технология на Microlife категорично и ефективно може да ni защити от най - разрушаващото и страшно състояние - мозъчен инсулт, причинен от предсърдно мъждене!

 

А това е огромна възможност осъзнато да спасим живота!MAM Технология

PAD Технология

Afib Технология

MAM-Technology PAD-Technology Afib

Научете повече за технологията за оптимизация на резултатите от измерването (MAM)
Научете повече...

Научете повече за технологията за диагностициране и изобразяване на аритмията (PAD)
Научете повече...

Научете повече за предсърдно мъждене (атриална фибрилация) и новата Afib технология на Microlife
Научете повече...Д-Р НИКОЛАЙ ПОРОЙЛИЕВ: Наблюдава се постоянна тенденция за подмладяване на инфаркт и инсулт, както и по-висока честота при мъжете в сравнение с жените 23 Януари 2018г.

Застрашава ли студеното време хората със сърдечно-съдови заболявания?

По-чести ли са миокардните инфаркти през зимата?

Подмладяват ли се те и защо?

Отговор на тези и други въпроси търсим от д-р Николай Поройлиев от Клиниката по спешна кардиология в столичната Университетска многопрофилна болница за активно лечение (УМБАЛ) "Царица Йоанна - ИСУЛ".

 

[пълна статия]


Важно е хората да умеят да си служат правилно с медицински прибори за контрол в домашни условия 20 Декември 2017г.

Д-р Иван Вецев, Национална пациентска организация:

 

През 2018 година планираме са осигурим в няколко партньорски здравни заведения проследяване на пациенти с новодиагностицирано предсърдно мъждене.

[пълна статия]


Следете кръвното и подбирайте храната си, за да имате здрави бъбреци 12 Декември 2017г.

Проф. Борис Богов 

Все повече българи във все по-млада възраст стават жертва на метаболитния синдром, който включва затлъстяване, повишено кръвно налягане, захарен диабет. Разбира се, не са пощадени и бъбреците. Хроничното бъбречно заболяване се среща все по-често и, което е не по-малко притеснително, и при по-млади хора.

[пълна статия]