Спаси сърцето си от ТРОМБ с AFIB на Microlife !

Новини

 


 

Хипертонията и предсърдното мъждене са основните фактори за риска от инсулт.

прочети още...


 

 


Вход за дистрибутори

[ Забравена парола ]

 

Microlife RSS News

Налични Модели

Няма налични модели в сайта.

PAD Wrist

 

Pulse arrhythmia detection*
* not for sale in the USA

 

 

PAD Технология за китка – Флаш СтраницаPAD wrist Technology
Научете повече за Pulse Arrythmia Detection (PAD Wrist) Технология за китка. 

 

PAD Технология за китка – Обща информацияТехнологията PAD за китка (Pulse Arrhythmia Detection) засича аритмия по време на измерване на артериалното налягане. В такъв случай на екрана се изобразява специален символ.


Единично проявление на аритмия не е основание за притеснение. Ако, обаче, символът се появява няколко пъти през седмицата, при ежедневни измервания или по-често от обикновено, Ви препоръчваме да уведомите лекаря си.


Апаратът не заменя кардиологичен преглед, но позволява да се установи нарушаването на ритъма в ранен стадий.

Кривата по-долу показва осцилограма направена с апарат Microlife за измерване на артериалното налягане чрез PAD технология. Стрелката сочи аритмия.

Разлика между PAD технология и PAD технология за китка

"PAD технология" се прилага при използване на апаратите на Microlife за измерване на артериалното налягане над лакътя, докато "PAD технологията за китка" се прилага при апаратите за китка.


"PAD Технологията" на Microlife е най-всеобхватно приложимата технология. Високото и уникално качество на сигнала, идващ от брахиалната артерия в областта над лакътя, позволява качествено да се анализира формата на пулса и хистограмата, и да се разграничи аритмията от други отклонения.

"PAD технология за китка" е комплекс от удобни функции за точно определяне на медицинската диагноза аритмия. В този случай, осцилограмата е по-разсеяна, а сигналът, който идва от двете различни артерии в областта на китката е по-слаб. По тази причина са възможни отклонения в анализа на сигнала и намаляване чувствителността на PAD (процента за откриване на сигналите за аритмия).

Моля посетете следния интернет сайт за информация относно аритмия:
http://www.arrhythmia.org